Åland över dagen

21 augusti 2019 - 1 dag

Reseschema

Avresa från Stockholm kl. 7.30

Bussen åker till Grisslehamn för vidare färd med Eckerö Linjen i två timmar. Lokalguide möter vid hamnen och tar oss med på en händelserik dag. Vi ser det ståtliga Post- och Tullhuset och mysiga fiskeläget i Käringsund. Sedan går färden via Finström till Sund och den lilla utställningen i gamla telegrafen som visar Bomarsundsområdet före Krimkriget. Efter besöket stannar vi även vid Notvikstornet med en fantastisk utsikt, där vi kan studera kanonerna i verklig storlek. Kaffe och Ålandspannkaka serveras på Jan-Karlsgårdens Wärdshus. På området finns även ett friluftsmuseum och fängelsemuseum.

Resan går vidare till Mariehamn, Ålands enda stad. Vi gör en kort guidad tur med bussen innan vi tar farväl av vår guide. Resan går vidare till Eckerö för hemresa med Eckerö Linjen. Ombord avnjuts åländskt smörgåsbord och vi beräknas vara hemma omkring klockan 21.

OBS! Ta med giltigt pass.

21 augusti 2019 - 1 dag

1 190 kr/person

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.