Möt ljuset i Skagen

1 september 2019 - 3 dagar

För dig som vill följa med på en mycket prisvärd resa till Skagen. Ombord väntar bekväma dubbelhytter med dusch/wc, tax-free butiker, restauranger och barer. Vi har en hel dag på oss att upptäcka Skagen där miljön är bedövande vacker. Vi möter storslagna sanddyner, haven som möts vid Grenen, de små pittoreska husen och den idylliska fiskehamnen med sin genuina charm.

Reseschema

Avresa från Stockholm kl. 8, Södertälje kl. 8.30

Söndag. Färden går förbi Karlstad till Oslo. Vi stannar för möjlighet till lunch och kaffe under vägen. I Oslo får vi några timmar på egen hand innan färjan avgår, antingen gör vi en rundtur med bussen idag eller dag tre efter ankomsten till Oslo, beroende på väder och vind. Vi tilldelas våra hytter och klockan 19.30 avgår Stena Lines fartyg mot Frederikshavn.

Måndag. En tidig frukostbuffé serveras ombord och sedan kör vi direkt till Skagen för en tur med ”Sandormen” till den nordligaste punkten på Jylland. Här möts de båda haven Skagerack och Kattegatt på ett mycket tydligt vis. Vi ser närmare på Skagenmuseet med målarnas verk och därefter finns tid för lunch och egna strövtåg i idylliska Skagen. På kvällen avgår färjan mot Oslo.

Tisdag. Sjöfrukosten står framdukad och vi angör kajen i Oslo. Färden går hemåt och vi stannar för nödvändiga kaffe- och lunchstopp.

Åter i Stockholm omkring klockan 20.

Luncher och middagar ingår ej.

OBS! Vid bokning ange namnet som det står exakt i passet, passet ska även tas med på resan. 

1 september 2019 - 3 dagar

2-bäddsrum: 2 990 kr/person

Enkelrumstillägg: 300 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.