Julmarknad i Lübeck och Rostock

24 november 2019 - 4 dagar

Traditionen med Julmarknad på Rådhustorget i Lübeck är mycket gammal och omtalades för första gången för mer än 350 år sedan. Idag äger den även rum på gågatan Breite Straße bredvid Rådhustorget. Så skynda dig att boka din plats för att uppleva den äkta julstämningen med glitter, juldekorationer och fantastisk belysning. Umgås över ett glas Glühwein framför rådhusets imponerande fasad eller strosa i de historiska gränderna. Givetvis kör vi en tur för er som önskar till stormarknaden med sitt stora utbud av dryckesvaror med mera.

Reseschema

 

Avresa från Uppsala kl. 5.45, Stockholm kl. 6.45, Södertälje kl. 7.15 (vid Scandic)

 Söndag. Färden går söderut och vi stannar för möjlighet till kaffe och lunch. Resan går vidare till Rødby och färjan till Puttgarden (ca 50 min). Ankomst till vårt centralt belägna Hotel Excelsior i Lübeck för övernattning i tre nätter. Därefter är kvällen fri att utforska Gamla stan på egen hand.

 Måndag. Efter en stärkande frukostbuffé har vi hela dagen fri att upptäcka Lübecks pärlor. För er som önskar går bussen till stormarknaden på förmiddagen. Följ med vår reseledare på en rundtur i den gamla Hansastaden och till den fantastiska julmarknaden. Glöm inte anrika Niederegger med sin världsberömda marsipan. Njut av det stora utbudet med restauranger och pubar till kvällen!

 Tisdag. Efter frukost följer de som vill med till Rostocks fina julmarknad. Om du inte vill det fortsätter du att ha det mysigt i Lübeck.

 Onsdag. Efter frukost tar vi farväl av Lübeck för denna gång. Naturligtvis stannar vi för lunchpaus och kaffestopp under vägen.

Åter i Stockholm omkring klockan 21.

På denna resa ingår inga måltider förutom frukost.

 OBS! Ta med giltigt pass.

Foto: Foto LTM Olaf Malzahn

24 november 2019 - 4 dagar

2-bäddsrum: 4 490 kr/person

Enkelrumstillägg: 300 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.