En Julsaga - GöteborgsOperans fantastiska musikal baserad på Dickens klassiska julberättelse och Jul på Liseberg

18 december 2019 - 2 dagar

Följ med till GöteborgsOperans fantastiska musikal baserad på Dickens klassiska julberättelse!

Vi ser Charles Dickens klassiska berättelse omvandlad till en musikal fylld av humor, medmänsklighet och ett och annat otäckt spöke. Här blandas Dickens 1800-tal med färgsprakande festkarneval, Adams julsång med Stevie Wonder och stilla snöfall med blinkande disco. Musikal, opera, pop, rap och klassiska julsånger! Välkommen till denna hjärtevärmande julmusikal som sjungs på svenska.

Reseschema

avresa från Stockholm kl. 8, Södertälje kl. 8.30

 Onsdag. Eftersom vi ska ha en tidig middag på hotellet bjuds det denna dag på en smörgås inklusive lättöl/Ramlösa och kaffe i Ödeshög. Vår resa går vidare längs Vättern till Göteborg och vårt centralt belägna hotell Scandic Crown. En tidig, gemensam middag dukas fram. Sedan beger vi oss till GöteborgsOperan och intar våra platser (nedre parkett) inför kvällens bejublade föreställning! Den bittra, snåla och elaka Scrooge hatar allt och alla. Värst av allt är julen. Något vidrigare än glad, generös och kärleksfull gemenskap kan inte finnas. En natt kommer en avliden väns ande på besök. Tre spöken tar Scrooge på en omvälvande resa genom livet – barndomen, nutiden och framtiden. Natten förvandlar Scrooge och öppnar hjärtat för kärlek och omtanke. Bussen tar oss tillbaka till vårt hotell.

 Torsdag. Efter frukost har du tid att på egen hand utforska Göteborg innan vi klockan 12.45 åker gemensamt med bussen till Jul på Liseberg. Här finns allt som krävs för att komma i julstämning. Fynda bland hantverkarnas alster och de välfyllda matbodarna, allt till tonerna av julmusik, doften av glögg och brända mandlar. På området finns många caféer och restauranger att välja på. Klockan 15.30 beger vi oss hemåt med bussen och naturligtvis stannar vi för möjlighet till kaffe eller matbit på hemvägen. Åter i Stockholm omkring klockan 21.30.

Lunch ingår ej dag 2.

 

18 december 2019 - 2 dagar

2-bäddsrum: 3 290 kr/person

Enkelrumstillägg: 350 kr/natt

Lunch ingår ej dag 2.

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.