Jul på Söderköpings Brunn

23 december 2020 - 3 dagar

Vi är glada att återigen kunna erbjuda dig en julhelg på anrika Söderköpings Brunn! Här umgås vi i de vackra salongerna. Söderköping är en mysig, pittoresk stad med historiska miljöer. Promenera i trähusbebyggelsen längs ån och Göta kanal. Njut av god mat och en stund framför brasan.

Hotellen planerar för Coronasäkra vistelser och behöver rumslistor från oss senast 12 oktober vilket innebär att vi behöver din bokning innan dess.
Om du bokar senast 12 oktober får du 300:- rabatt / person.

Reseschema

avresa från Stockholm kl. 13, Södertälje kl. 13.30

Onsdag. Färden går direkt till Söderköpings Brunn. Vi tilldelas våra rum och samlas i salongerna för glögg med pepparkaka. Till kvällen serveras middag.

Julafton. Efter frukosten följer de som vill med på stadspromenad med reseledaren. Förmiddagskaffe med hembakat dukas fram. Varför inte ta ett dopp i inomhusjacuzzin och värma upp dig i bastun? Under eftermiddagen väntar det dignande julbordet. En tipsrunda med fina priser kanske lockar? Naturligtvis kommer tomten och till kvällen bjuds skinksmörgås och gröt.

Juldagen. Ottekaffe står framställt för de som vill gå med till den stämningsfulla Julottan. Efter en lugn förmiddag och en väl tilltagen frukost lämnar vi Söderköpings Brunn klockan 11. Åter i Stockholm omkring klockan 13.30.

 

23 december 2020 - 3 dagar

2-bäddsrum: 6 790 kr/person

Enkelrumstillägg: 200 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.