Norrlandsjul på Hallstaberget

23 december 2020 - 4 dagar

Följ med på förra årets succéresa över julhelgen! Det blir förhoppningsvis en snögnistrande jul.

Hotellen planerar för Coronasäkra vistelser och behöver rumslistor från oss senast 12 oktober vilket innebär att vi behöver din bokning innan dess.
Om du bokar senast 12 oktober får du 300:- rabatt / person.

Reseschema

avresa från Stockholm kl. 8, Uppsala kl. 9

Onsdag. Färden går norrut till Sundsvall där lunch dukas fram. Vi kommer till Sollefteå för en härlig julhelg på Hotell Hallstaberget, vackert beläget på höjden över staden. Vid ankomst väntar välkomstfika med glögg, saffransbröd och pepparkakor. Gemensam middag till kvällen.

Julafton. Frukost står framdukad och sedan kan du njuta av en härlig förmiddag i hotellets fina SPA-avdelning. Entré till poolen ingår och du kan hyra badrock på plats. I relaxavdelningen finns en stor pool som håller 29 grader och två bubbelpooler som håller en skön värmande temperatur på 39 grader.

Eller varför inte komma i riktig vinterstämning och ta ett dopp i isvakspoolen, en pool med 6 grader i vattnet. Efteråt värmer du upp dig i bastun. 

Information och bokning av behandlingar görs på telefon 0620-123 20.

Vi samlas för gemensam lunch på hotellet och klockan 15 visas Kalle Anka och hans vänner på storbilds-TV. Till kvällen väntar det dignande klassiska julbordet och sedan kommer naturligtvis tomten med klappar till de som har varit snälla under året! Bar & Lounge håller öppet om du är kvällspigg.

Juldagen. Frukost dukas fram och sedan gör vi en utflykt med bussen i det vackra vinterlandskapet. Lunch och middag på hotellet. Du är välkommen att delta i tipsrunda med fina vinster.

Annandagen. Efter frukost tar vi farväl av Hallstaberget fyllda med minnen och nya vänner. Lunch serveras under dagen och vi beräknas vara åter i Stockholm omkring klockan 19.

 

 

23 december 2020 - 4 dagar

2-bäddsrum: 7 590 kr/person

Enkelrumstillägg: 200 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.