Fredriksdalsteatern ger Pang i bygget!

16 juli 2021 - 3 dagar

Årets föreställning 2021 är inställd så resan utgår men boka gärna nästa års resa som går 15 juli 2022.

Eva Rydberg hyllar i sommar sin idol med en ny uppsättning av Pang i bygget. John Cleese gav sin välsignelse och Fredriksdalsteatern blir först i Europa med att presentera hans egen scenversion av Fawlty Towers – världens mest älskade komediserie. På Fredriksdalsteatern kommer vi åter att få möta de skådespelare som senast lyckades så perfekt med att pricka in originalkaraktärernas tajming och få det engelska badhotellet att leva upp även på svenska – Adde Malmberg som Basil, Eva Rydberg som Sybil, Birgitta Rydberg som Polly, Kalle Rydberg som Manuel, Ewa Roos som Mrs Richards och så förstås Håkan Mohede som Majoren.

Reseschema

Avresa från Stockholm kl. 8, Södertälje kl. 8.30, Nyköpingsbro (södergående) kl. 9.30

Fredag. I denna ljuva sommartid går färden söderut till Taberg utanför Jönköping. Här serveras lunch i Toppstugan med en underbar utsikt över nejden. Vi kommer till Helsingborg för middag och övernattning i två nätter på mycket centralt belägna Elite Hotel Marina Plaza.

Lördag. Frukosten står framdukad och sedan tar vi båten till Helsingör. Vi strosar i den gamla bevarade stadskärnan med dess pittoreska bebyggelse och lunchställe väljer du själv idag. Den som vill kan handla till fördelaktiga priser innan vi återvänder till Helsingborg. Under eftermiddagen kommer vi till Fredriksdals Trädgårdar för en guidad tur där vi njuter av den härliga miljön samt intar middag i Teatercaféet. Sedan väntar årets publiksuccé!

Söndag. Frukosten smakar bra och sedan beger vi oss till Toftaholms Herrgård vid sjön Vidöstern mellan Ljungby och Värnamo. Sedan 1389 har det funnits en inbjudande gård just på den här platsen. Här fann till exempel Gustav Vasa inte bara en välkomnande fristad när han flydde från danskarna, här mötte han också den unga, vackra Katarina Stenbock som så småningom blev hans fru. Här serveras lunch i anrik miljö.

Åter i Stockholm omkring klockan 19.30. Lunch ingår ej dag 2.

OBS! Vid bokning ange namn exakt som det står i passet, passet ska även tas med på resan.

16 juli 2021 - 3 dagar

2-bäddsrum: 5 040 kr/person

Enkelrumstillägg: 300 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.