Sommarteater på Gunnebo ger Den Osalige samt båttur i Göteborgs Skärgård

2 augusti 2019 - 2 dagar

Välkommen till Gunnebo slottsteater och uppsättningen Den Osalige - en nyskriven komedi om en fars som blev en musikal! På scen står Per Andersson, Ulla Skoog och Linus Wahlgren med ensemble till levande musik. Det lokala teatersällskapet Restskratt ska spela fartfylld och galen sommarfars på Gunnebo. Repetitionerna av årets förväxlingskomedi ”Spansk hatt i motvind” pågår för fullt när kommunens kulturkonsult dyker upp. Hans besked är först att teaterverksamheten skall läggas ner, men efter att ha gått fel i kulisserna återkommer han förändrad. Teatern skall inte alls läggas ner, de skall spela storslagen musikal! Förbryllade tar sällskapet sig an uppgiften trots att de saknar alla förutsättningar att lyckas och under repetitionens gång blir det allt mer uppenbart att de går mot den stora katastrofen: Premiären. Men är det verkligen kommunen som gett dem det omöjliga uppdraget att spela musikal? Eller är det något annat som spökar i kulisserna?

Reseschema

Avresa från Stockholm kl. 8, Södertälje kl. 8.30

Fredag. Färden går västerut och vi stannar till vid Ödeshög för möjlighet att få sig något till livs. Under eftermiddagen kommer vi till Göteborg och checkar in på Scandic Crown. En gemensam middag dukas fram på hotellet innan vi beger oss till närbelägna Gunnebo Slott för att skratta med i sommarens galnaste fars Den Osalige. Det är en utomhusteater men med tak över alla platser. Tillbaka på hotellet väntar en god natts sömn.

Lördag. Efter vår frukost är det dags att hoppa på en båt! Vi följer med på en guidad lunchkryssning i skärgården. Båten avgår från Lilla Bommen och tar oss genom Göteborgs hamn, förbi Nya Älvsborgs Fästning och ner mot öarna i Göteborgs södra skärgård. Lunch dukas upp ombord på båten. Båtturen tar ungefär 2.5 timme och åter vid kajen väntar vår buss för vidare färd hemåt.

Åter i Stockholm omkring klockan 21.

Lunch ingår ej dag 1.

2 augusti 2019 - 2 dagar

2-bäddsrum: 3 490 kr/person

Enkelrumstillägg: 250 kr/natt

Lunch ingår ej dag 1.

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.