Om oss

Först av allt, ett stort tack till alla nya och gamla resenärer som väljer att åka med oss!

Utan er hade vi inte funnits så länge.

1950 startade Carl Larsson Larssons Resor för att arrangera resor till sitt älskade Jämtland.

Hans dotter Birgitta tog över verksamheten och 1992 klev Helene in genom dörren och frågade om jobb.

Som reseledare och producent arbetade hon här till 2007. Det året blev hon och hennes man Peter stolta ägare till ett av Sveriges äldsta reseföretag som de idag driver med hjälp av alla fantastiska reseledare som sätter guldkant på din upplevelse. 

Larssons resor sätter en ära i att bemöta dig som resenär med en familjär känsla när du kommer in genom dörren.

Att vara en personlig resebyrå har visat sig vara ett framgångskoncept som har lockat fler resenärer och utvidgat vår verksamhet.

 

På kontoret Odengatan 96 hittar du Helene, Peter, Madde och hunden Buster.

Ute på resorna möter du någon av våra cirka 25 reseledare.

 

Gruppresor
Är Du med i en seniorförening, idrottsförening, bridgeklubb, kör, konstförening, bostadsrättsförening, slöjdgrupp, boulegänget eller annan trevlig förening ? Då kan Ni vända Er till oss för förslag på en passande resa för just Er grupp. Ni kan boka del i våra redan befintliga resor eller så skräddarsyr vi en resa bara för Er! Kontakta oss för en kostnadsfri offert, tänk på att vara ute i god tid, det behövs god framförhållning för att det ska bli en välplanerad reseupplevelse!

 

Chans att vinna Presentkort!

Under året kommer fler resor att publiceras på vår hemsida så håll utkik på: www.larssonsresor.se 
Anmäl Dig gärna till vårt Nyhetsbrev så att du inte missar nytillkomna, härliga resor. Du kan också följa oss på Facebook och Instagram. Där lägger vi ut bilder från våra resor och Du kommer även ha chans vinna presentkort i våra tävlingar!

 

Larssons Resor AB har ställt av Kammarkollegiet föreskriven resegaranti.

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.