Happy Days are here again i Linköpingoch julmarknad på Kornettgården

24 november 2019 - 1 dag

Reseschema

avresa från Stockholm kl. 9, Södertälje kl. 9.30

 Happy Days are here again! är en show om drömmar, dans och allvar som vävs samman i en härligt dansant och exklusiv föreställning där musiken spänner från barockens tidevarv via Swe-Danes, Povel Ramel och Fred Astaire till Broadway! Den har fått ett väldigt fint mottagande och många fina recensioner.

Den framförs av Swedish Shuffle som består av sångarna/dansarna Karl Dyall, Rennie Mirro, Jeanette Köhn och duktiga musiker.

 Färden går till Kornettgården, strax norr om Linköping. Några eldsjälar har byggt upp en privat samling som omfattar många tusen föremål från svunna tider. Här finns uppbyggda interiörer som t.ex. en gammal lanthandel, radioaffär, café från 50-talet, kök från 40- och 60 talen, skolsal, hattaffär, camping samt föremål som kameror, telefoner, bröllopsklänningar, datorer och mycket mer. I denna härliga miljö har man i år Julmarknad med cirka 40 hantverkare som bjuder ut sina alster. Sedan beger vi oss till Gamla Linköping där lunch serveras på Wärdshuset. Klockan 16 börjar föreställningen i Linköping Konsert & Kongress ståtliga Crusellhallen.

Åter i Stockholm klockan 21.

 

24 november 2019 - 1 dag

1 290 kr/person

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.