Julspecial med Peter Flack och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson

9 november 2019 - 2 dagar

Ett gott skratt förlänger livet, sägs det. Men inte i den här galna föreställningen där Hasse Kvinnaböske Andersson lever farligt så fort han gör entré. Vad sägs om en allsångsdeckare med jultema? Kom och njut av galenskaperna och sjung med i succéföreställningen Skuld och Gröna Skogar tillsammans med oss.

Reseschema

 

9/11 – 2 dagar, avresa från Stockholm kl.13, Södertälje kl.13.30 (vi åker söder om Mälaren)

23/11, 7/12 – 2 dagar, avresa från Uppsala kl.12, Stockholm kl.13 (vi åker norr om Mälaren)

 

 Lördag. Vi kommer till Örebro och tilldelas våra rum på Scandic Grand Hotel. En tidig middag serveras och sedan beger vi oss till Bruksteatern i Brevens Bruk (ca 4.5 mil söder om Örebro). Här möter vi höstens roligaste ensemble som bjuder in till en glad allsångsfest och en mördande rolig föreställning! I rollerna ser du Hasse Andersson, Marie Kühler, Peter Flack, Monica Forsberg, Peter Kjellström och Amanda Flack samt delar av Kvinnaböske Band. Ett gott skratt förlänger livet! Föreställningen börjar klockan 19.30 och vi har parkettplatser. Efter föreställningen åker vi tillbaka till vårt hotell och samlas för trevligt umgänge med nattmacka och kaffe.

 Söndag. Den stora frukostbuffén står framdukad och därefter beger vi oss till kulturreservatet Wadköping, Örebros eget Skansen. Med sina trähus och gårdar skildras Örebros äldre bebyggelse och stadsmiljö. Här finns museer, utställningar, café, handelsbod och många andra spännande butiker.

På avresan 7/12 upplever vi den årliga, stämningsfulla julmarknaden i Wadköping. Här hittar du julpynt, hantverk, tomtar, kransar, korvar, ostar och annat som hör julen till. Åter i Stockholm omkring klockan 17.

I matväg ingår på denna resa frukost, middag och nattmacka med kaffe.

 

9 november 2019 - 2 dagar

2-bäddsrum: 2 390 kr/person

Enkelrumstillägg: 300 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.