Jul på Söderköpings Brunn

23 december 2019 - 3 dagar

Vi är glada att återigen kunna erbjuda dig en julhelg på anrika Söderköpings Brunn! Här umgås vi i de vackra salongerna. Söderköping är en mysig, pittoresk stad med historiska miljöer. Promenera i trähusbebyggelsen längs ån och Göta kanal. Varför inte ta ett dopp i inomhusjacuzzin och värma upp dig i bastun? Njut av god mat och en stund framför brasan.

Reseschema

avresa från Stockholm kl. 11 (ändrat från 8), Södertälje kl. 11.30 (ändrat från 8.30)

Måndag. Färden går till Blommenhof (ändrat från Stavsjö) där lunch dukas fram. Färden fortsätter sen till Vikbolandet – landet mellan vikarna. På Zarah Leandermuseet i Häradshammar berättar Zarahs assistent Brigitte om livet med den stora artisten. Här ryms minnen från en av våra största artister. Sedan fortsätter resan till Söderköpings Brunn. Vi tilldelas våra rum och samlas för gemensam middag.  

Julafton. Efter frukosten följer de som vill med på stadspromenad med reseledaren. Förmiddagskaffe med hembakat dukas fram och under eftermiddagen väntar det dignande julbordet.

En tipsrunda med fina priser kanske lockar? Naturligtvis kommer tomten och till kvällen bjuda skinksmörgås och gröt.

 Juldagen. Ottekaffe står framställt för de som vill gå med till den stämningsfulla Julottan. Efter en lugn förmiddag och en väl tilltagen brunch lämnar vi Söderköpings Brunn klockan 11. Åter i Stockholm omkring klockan 13.30.

 

23 december 2019 - 3 dagar

2-bäddsrum: 4 990 kr/person

Enkelrumstillägg: 350 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.