Vårresa till Lübeck, med buss

3 april 2022 - 4 dagar

På grund av säkerhetsläget i Europa ställs resan in, berörda resenärer är underrättade.

Häng med på en härlig vårresa till Lübeck.

Resorna är populära och blir snabbt fullbokade så skynda dig att boka din plats för att uppleva den gamla Hansestadens atmosfär. Vi bor på centralt beläget hotell så du har nära till shopping och alla mysiga restauranger. Givetvis kör vi en tur för er som önskar till stormarknaden med sitt stora utbud av dryckesvaror med mera. 

Reseschema

Dag 1. Avresa från Uppsala kl. 5.45, Stockholm kl. 6.45, Södertälje kl. 7.15.

Färden går söderut och vi stannar för möjlighet till kaffe och lunch. Resan går vidare till Rødby och färjan till Puttgarden (ca 50 min). Ankomst till vårt centralt belägna Hotel Excelsior i Lübeck för övernattning i tre nätter. Därefter är kvällen fri att utforska Gamla stan på egen hand.

Dag 2. Efter en stärkande frukostbuffé har vi hela dagen fri att upptäcka Lübecks pärlor. För er som önskar går bussen till stormarknaden på förmiddagen. Följ med vår reseledare på en rundtur i den gamla Hansastaden. Glöm inte anrika Niederegger med sin världsberömda marsipan.

Njut av det stora utbudet med restauranger och pubar till kvällen!

Dag 3. Efter frukost följer de som vill med till Rostock. Om du inte vill följa med så fortsätter du att ha det mysigt i Lübeck. 

Dag 4. Efter frukost tar vi farväl av Lübeck för denna gång. Naturligtvis stannar vi för lunchpaus och kaffestopp under vägen. 

Åter i Stockholm omkring klockan 21.

På denna resa ingår inga måltider förutom frukost. 

Vid bokning ange namn exakt som det står i passet, passet ska även tas med på resan.

På denna resa krävs medtagande av giltigt vaccinationspass, för mer info se www.covidbevis.se.

3 april 2022 - 4 dagar

2-bäddsrum: 5 290 kr/person

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.