Nyår i Värmland med Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann 

31 december 2023 - 2 dagar

Succéboken från 2009 tog oss alla med storm, vilken berättelse! Nu sätts den för första gången upp som en varm, rolig, äventyrlig musikalisk smällkaramell med såväl opera som nutida musikal och klassisk Broadwaymusik.

Reseschema

Avresa från Cityterminalen kl. 10.30

Nyårsafton. Färden går till Vattentornet Svampen i Örebro. Här bjuds lunch med hänförande utsikt! Resan fortsätter till Karlstad där vi tilldelas våra rum på centralt belägna Scandic Winn hotell. Sedan återsamlas vi för att bege oss till Wermland Opera och musikalen ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Efter föreställningen väntar tre rätters nyårsmiddag på hotellet.

Vid tolvslaget skålar vi in det nya året i glada vänners lag!

Nyårsdagen. Följ med reseledaren på en stadspromenad till Karlstads berömda skulpturer av Sola i Karlstad, Nils Ferlin, Gustav Fröding och Selma Lagerlöf. Tillbaka på hotellet står en rejäl Brunch framdukad. Åter i Stockholm omkring klockan 15.

 

31 december 2023 - 2 dagar

2-bäddsrum: 3 990 kr/person

Enkelrumstillägg: 250 kr/natt

OBS! Resan har redan varit och går ej att boka.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.